Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ розповіли, скільки триватиме зростання захворюваності на COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, скільки триватиме зростання захворюваності на COVID

Максим Степанов вважає, що ситуація залишається досить напруженою

31 березня 2021, 15:13
Поділіться публікацією:

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, в МОЗ очікують збільшення рівня захворюваності на COVID-19 і частки госпіталізацій протягом найближчого тижня або двох. Про це чиновник заявив на сьогоднішньому урядовому засіданні, передає "Українська правда".

У МОЗ розповіли, скільки триватиме зростання захворюваності на COVID

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

"Ситуація залишається досить напруженою. Ми прогнозуємо ще зростання кількості хворих, і, як наслідок, частки госпіталізацій протягом не менше найближчого тижня-двох", — сказав очільник МОЗ.

Степанов зазначив, що в Україні продовжується дія адаптивного карантину. Він додав, що, на думку Міністерства охорони здоров'я, така стратегія боротьби з коронавірусом є найкращою. Міністр також підкреслив, що за показником летальних випадків внаслідок коронавірусу Україну випереджають 34 європейські держави.

Нагадаємо, що станом на 31 березня на території країни виявили 11 226 нових випадків інфікування коронавірусом, одужало 6405 осіб. Зокрема, COVID діагностували у 491 дитини та 335 медпрацівників. За минулу добу до лікарень потрапили 5558 пацієнтів, було зафіксовано 407 випадків смертей від наслідків коронавірусного захворювання. Це максимальна кількість як госпіталізацій, так і летальних випадків з початку пандемії у державі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що провідний інфекціоніст України Ольга Голубовська розповіла, чому офіційна статистика захворюваності на коронавірус може відрізнятися від реальної кількості хворих у країні. За словами фахівця, COVID-статистику можна множити на п'ять і навіть на десять.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини