Головна Новини Суспільство медицина Степанов зізнався, як відчуває себе після вакцинації від коронавірусу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов зізнався, як відчуває себе після вакцинації від коронавірусу (ВІДЕО)

Представник Кабміну поспішив розчарувати прихильників теорії «зради»

2 березня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Задовільне самопочуття, що дозволяє без будь-яких ексцесів продовжувати роботу в стандартному режимі — так охарактеризував власний стан глава МОЗ Максим Степанов на черговому брифінгу міністерства.

Степанов зізнався, як відчуває себе після вакцинації від коронавірусу (ВІДЕО)

Очільник МОЗ у цілковитій нормі після вакцинації. Фото: МОЗ

Таку заяву чиновник зробив через безліч чуток, які розповсюджуються в країні, щодо ефективності вакцини Covishied від індійського виробника. Багато українців бояться робити щеплення від COVID-19, адже бояться значних негативних реакцій організму на отриманий препарат. Втім, Степанов вважає, що його особистий приклад — наочний приклад для всіх, хто сумнівався. До слова, вакцинувався міністр 1 березня.

"Поспішаю розчарувати прихильників теорії "зради": відчуваю себе я абсолютно нормально, продовжую виконувати свої обов'язки", — підкреслив Степанов.

На думку міністра, саме вакцинація є одним з головних важелів у боротьбі із коронавірусною хворобою. Саме тому українці повинні почати активніше брати участь в процесі масових щеплень.

Нагадаємо, що сьогодні, 2 лютого, показово вакцинувалася проти коронавірусу і глава української держави Володимир Зеленський. Свою дозу все того ж індійського препарату Covishied президент отримав на Донбасі під час робочої поїздки з представниками Європейської ради в зону активних військових дій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки українців станом на 2 лютого вже записалися в електронну чергу на вакцинацію від коронавірусу. До слова, в цій же публікації знайдеться статистика за віком бажаючих зробити щеплення.

Також на порталі можна дізнатися, чи дозволено обходитися без медичної захисної маски тим людям, які вже вакциновані проти COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/10436
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини