Головна Новини Суспільство медицина Степанов не зміг додзвонитися в коронавірусний колл-центр МОЗ, тестуючи його роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов не зміг додзвонитися в коронавірусний колл-центр МОЗ, тестуючи його роботу

Номер телефону "коронавірусної гарячої лінії МОЗ" безкоштовний. Він працює цілодобово

21 грудня 2020, 16:23
Поділіться публікацією:

Глава МОЗ Максим Степанов розповів, що особисто перевіряв функціонал колл-центру підопічного йому відомства по боротьбі з коронавірусом, і один раз не зміг додзвонитися. Про цей випадок він розповів сам. За його словами, в разі завантаженості дзвінками операторів, доводиться чекати до пари хвилин. Степанов нібито не дочекався, але вже протягом декількох хвилин йому передзвонили, представившись оператором контакт-центру МОЗ. При чому міністр підкреслює, що дзвонив ні з його власного номера, відомого багатьом працівникам медицини, а з чужого.

Степанов не зміг додзвонитися в коронавірусний колл-центр МОЗ, тестуючи його роботу

Глава МОЗ закликав усіх українців, які хочуть бути проінформовані щодо COVID-19, звертатися за номером 0800-60-20-19, а також підкреслив, що тут же можна отримати консультацію фахівця і викликати мобільну бригаду.


Раніше "Коментарі" писали про те, що згідно зі статистикою нових випадків захворювання на коронавірус, останнім часом простежується зменшення кількості хворих. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів, з якої причини показники захворюваності можуть рости. За його словами, тестування тестами на антиген контактних з хворими збільшить показники захворюваності COVID-19.

Крім того, порталу стало відомо, що американські вчені розповіли про дві стадії складного перебігу коронавірусної хвороби. Дослідження медиків, яке описує жахливу смерть, надруковано на науковому порталі Nature Communications. З метою вивчення вірусу на організм, патологоанатоми Массачусетської лікарні (Massachusetts General Hospital) США вивчили результати розтину 24 нещасних, які загинули в результаті ускладнень, викликаних коронавірусом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини