Головна Новини Суспільство медицина Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу

У порівнянні з учорашнім днем приріст захворюваності дещо збільшився

7 січня 2021, 08:26
Поділіться публікацією:

8 997 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 виявлено в Україні станом на 7 січня 2021 року. Зокрема, захворіли 227 дітей та 385 медичних працівників.

Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу

Статистика коронавірусу в Україні 7 січня - фото з відкритих джерел

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у місті Київ (731), Одеській (694), Харківській (599), Донецькій (572) та Запорізькій (509) областях.

У Міністерстві охорони здоров'я також повідомили, що минулої доби було госпіталізовано  2 567 пацієнтів, одужало 11 316 осіб, зафіксовано 148 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання, здійснено 54 438 тестувань на виявлення COVID-19. 

За увесь час пандемії в Україні захворіло 1 099 493 особи, одужало 773 214 осіб, зафіксовано 19 505 летальних випадків, а також проведено 5 717 403 тестувань. 

Нагадаємо, що із 8 січня в Україні посилять карантинні вимоги, що пов’язано із попередженням поширення коронавірусу. Голова комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, народний депутат Михайло Радуцький переконаний, що владі не варто змінювати плани — локдаун має відбутися. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. На його думку, чиновникам, звісно, слід урегулювати моменти щодо бізнес-сфери, зокрема проблем із продажем окремих груп товарів. Але в цілому Радуцький підтримує посилення карантинних обмежень на території держави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов оголосив перші ціни на вакцину від коронавірусу, яку придбає Україна. Вартість однієї дози повідомляється на офіційному Telegram-каналі МОЗ. Отож, одне щеплення від COVID-19 обійдеться державі в понад півтисячі гривень. Мова йде про ціни на китайську вакцину, угоду на постачання якої до України вже укладено.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини