Головна Новини Суспільство медицина Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу

За кількістю захворілих цього разу лідирує не Київ

4 січня 2021, 08:25 comments1114
Поділіться публікацією:

4 158 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 4 січня 2021 року. Зокрема, захворіли 170 дітей та 163 медичних працівники.

Статистика коронавірусу в Україні: скільки людей захворіло за добу

ФОТО: З відкритих джерел

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Запорізькій (528), місті Київ (504), Львівській (352), Миколаївській (314) та Київській (301) областях.

У Міністерстві охорони здоров'я також повідомили, що минулої доби одужало 4 693 особи, було госпіталізовано 1 526 пацієнтів, зафіксовано 73 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання, було проведено 13 128 тестувань на виявлення COVID-19. 

За весь час пандемії в Україні захворіло 1 078 251 особа, одужало 733 558 осіб, а також зафіксовано 18 927 летальних випадків. 

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов зробив важливу заяву про проведення вакцинації в Україні. За його словами, наша країна готова до проведення масової вакцинації проти коронавірусного захворювання. На думку Степанова, найголовніше для країни — терміни поставки вакцини проти коронавірусу. Важливо, щоб препарат змогли доставити, як можна швидше. Раніше в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, де українці зможуть отримати щеплення проти COVID-19. Вакцинуватися можна буде на базі спеціальних пунктів і кабінетів, яких за станом на грудень в країні налічують понад 11 тисяч.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, у вересні 2020 року в Британії було виявлено новий штам коронавірусної інфекції, який швидко почав поширюватися в інші країни. Професор з Лондона Аксель Ганді заявив, що між цими типами вірусів є величезна різниця і підтвердив, що нова форма набагато заразніша.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини