Головна Новини Суспільство медицина Статистика коронавірусу в Україні на 10 січня: скільки людей захворіло на добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Статистика коронавірусу в Україні на 10 січня: скільки людей захворіло на добу

У порівнянні з 9 січня, сьогодні ситуація в країні погіршилася

10 січня 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Станом на 10 січня в Україні зафіксовано 5011 нових випадків захворювання на COVID -19. З них 1 13 осіб — це діти, і 164 — медпрацівники. Про це інформує пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Статистика коронавірусу в Україні на 10 січня: скільки людей захворіло на добу

Статистика коронавірусу в Україні - фото: з відкритих джерел

Також, за останню добу в Україні з коронавірусною інфекцією госпіталізовано 2100 осіб. Летальних випадків за цей же час 99. Одужали за добу 5292 людини в країні. В цілому, за весь час пандемії в Україні налічується 1 115 026 осіб, а видужали - 791 598 осіб. Летальних випадків за весь час -19 767.

За інформацією глави МОЗ Максима Степанова, найбільше число підтверджених випадків зараження коронавірусів зареєстровано в Одесі (446), Києві (405), Харківській області (344), Миколаївській області (327). Найменша кількість випадків за добу у Закарпатській області (49).

Нагадаємо, що з 8 січня в Україні запроваджено жорсткий карантин, в умовах якого діють деякі обмеження для українців. Наприклад, одним з обмежень є закриття кафе, барів, ресторанів. Однак їжу можна замовити з доставкою. Крім того, заборонена робота непродовольчих ринків, відділів у супермаркетах з непродовольчими товарами. Під заборону потрапило також і відвідування освітніх установ. Незмінною залишилася робота міського транспорту на час карантину.

Багато українців вже висловилися в соцмережах про те, що вважають ці заходи не зовсім правильними. Однак глава МОЗ відзначив, що зараз необхідно дотримуватися всіх правил, щоб не погіршити ситуацію.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що глава МОЗ розповів про масову вакцинацію від COVID-19 в Україні, а також про те, що вчені з'ясували, чи впливає коронавірусна інфекція на людський мозок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини