Головна Новини Суспільство медицина Стало відомо, які документи потрібні під час вакцинації від COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які документи потрібні під час вакцинації від COVID

Без документів, за словами фахівця, людини не зможуть внести в спеціальну електронну систему

25 лютого 2021, 18:34
Поділіться публікацією:

Регіональний координатор із вакцинації в Києві, начальник відділу первинної медико-санітарної допомоги департаменту охорони здоров'я КМДА Василь Животенюк розповів, які документи необхідно мати для вакцинації. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Стало відомо, які документи потрібні під час вакцинації від COVID

Стало відомо, які документи потрібні під час вакцинації від COVID - фото з відкритих джерел

За словами координатора, у всіх охочих зробити щеплення від коронавірусу повинен бути з собою паспорт та ідентифікаційний код, який необхідний, в разі відсутності декларації з сімейним лікарем.

"Якщо у медичного працівника є декларація з сімейним лікарем, то якщо він назве своє ім'я, лікар зможе його знайти в системі. Але ми просимо, щоб все ж був при собі паспорт, щоб не було ніяких збоїв", — підкреслив Животенюк.

Без документів, за словами фахівця, людини не зможуть внести в спеціальну електронну систему.

Нагадаємо, що з 24 лютого на території України почалася масова вакцинація населення від коронавірусу. Статистичні дані про початок профілактичних щеплень повідомив народний депутат, голова комітету ВРУ з питань здоров'я нації Михайло Радуцький

За інформацією чиновника, тільки за першу добу від початку вакцинації препарат отримали 159 осіб. Зрозуміло, що це — не надто велика цифра, особливо з огляду на кількість зареєстрованих нових випадків захворювання COVID-19 — відразу 8147. Втім, політики і представники МОЗ стверджують, що вже найближчим часом темпи вакцинації прискоряться.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в "вакцинної епопеї" Україна опинилися на задвірках Європи, адже всі європейські країни вже активно прищеплюють громадян. На питання "хто в цьому винен?", "Коментарям" відповів народний депутат України VIII і IX скликань Олексій Гончаренко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини