Головна Новини Суспільство медицина Ситуація погіршується: в Україні різко збільшилася кількість хворих на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація погіршується: в Україні різко збільшилася кількість хворих на COVID-19

Найбільша кількість нових випадків виявлена в Харківській, Одеській, Дніпропетровській областях

7 жовтня 2021, 09:51
Поділіться публікацією:

Статистика захворюваності на коронавірус в Україні погіршується. Так, станом на 7 жовтня, в країні виявили 15 125 нових випадків коронавірусного захворювання. Зокрема, коронавірусом захворіла 1 421 дитина і 341 медичний працівник. Такі дані оприлюднила прес-служба Міністерства охорони здоров'я в Facebook.

Ситуація погіршується: в Україні різко збільшилася кількість хворих на COVID-19

Коронавірус - фото з відкритих джерел

Зазначається, що на минулу добу було госпіталізовано 3 541 пацієнтів, видужало — 4 380 громадян, а також 314 померло від наслідків захворювання.

Крім того, за добу було проведено близько 113 тисяч тестувань на COVID-19, включаючи методи ПЛР, ІФА та експрес-тести.

За весь час пандемії в країні, коронавірусом інфікувались 2 497 643 особи, змогли побороти захворювання — 2 277 762 людей, а також зафіксовано 57 840 смертей.

У МОЗ зазначили, що найбільшу кількість нових випадків виявлено в Харківській, Одеській, Дніпропетровській областях, а також в Києві та в Запорізькій області.

У Міністерстві охорони здоров'я закликали берегти своє здоров'я і здоров'я оточуючих — дотримуватися простих правил епідемічної безпеки.

Нагадаємо, що станом на 6 жовтня, коронавірус був виявлений у 12 662 громадян. 320 випадків СOVID-19 виявилися летальними.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що секретар Ради нацбезпеки і оборони України спрогнозував, коли українці можуть очікувати пік захворюваності коронавірусом. За словами Олексія Данілова, ситуація може погіршитися вже в кінці жовтня.

Також відомо, що в місті Дніпро склалася непроста ситуація в місцевих медичних установах, де лікують зараз хворих з коронавірусом. Вільних ліжок вже немає, в тому числі і в реанімаційному відділенні обласної комунальної установи, де виходжують найтяжчих хворих.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини