Головна Новини Суспільство медицина Різкий спад кількості нових випадків COVID: статистика на 25 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Різкий спад кількості нових випадків COVID: статистика на 25 квітня

Найбільшу кількість хворих виявили в Дніпропетровській області

25 квітня 2021, 08:47 comments1003
Поділіться публікацією:

Голова Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на сьогодні, 25 квітня, в Україні зареєстрували 7930 нових випадків інфікування коронавірусом. При цьому було проведено 54 270 тестувань для виявлення захворювання. COVID діагностували у 331 дитини і 98 медичних працівників. Такі дані міністр оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Різкий спад кількості нових випадків COVID: статистика на 25 квітня

Різкий спад нових випадків COVID: статистика на 25 квітня - фото з відкритих джерел

Згідно зі статистикою, за минулу добу  одужало 6574 особи, до лікарень було доставлено 3688 пацієнтів. 231 людина померла від наслідків коронавірусного захворювання.

Найбільше нових випадків COVID зафіксували в Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Одеській та Київській областях.

За весь час пандемії в країні виявили 2 025 271 випадок зараження коронавірусом, а також зареєстрували 42 323 летальних випадки.

Нагадаємо, що імунолог Борис Донський заявив, що влітку в Україні може не бути істотних сплесків епідемії коронавірусу, якщо не з'являться нові, більш агресивні штами COVID-19.

За позитивним сценарієм, до літа в Україні може з'явитися колективний імунітет. У разі відсутності за останні кілька місяців мутацій коронавірусу, які можуть знизити ефективність імунної пам'яті проти нього, до літа епідемія може піти на спад, оскільки не буде кого інфікувати.

Раніше портал "Коментарі" писав, що лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська розповіла, як впоратися з новими штамами коронавірусного захворювання.

Зазначимо, що в Україні триває чергова хвиля захворюваності коронавірусом, яка за своїм перебігом перевищує попередню. Але її можна, впевнена лікар, подолати за допомогою вакцинації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини