Головна Новини Суспільство медицина "Погубить": Комаровський розповів, що страшніше коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Погубить": Комаровський розповів, що страшніше коронавірусу

Він дав кілька корисних рекомендацій, які допоможуть цього уникнути

3 грудня 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

Відомий лікар-педіатр заявив про те, що паніка навколо коронавірусу набагато страшніше, ніж сам вірус.

"Погубить": Комаровський розповів, що страшніше коронавірусу

Євген Комаровський. Фото: health.24tv.ua

Він поділився, що більшість людей настільки піддалися паніці та розгубленості, що продовжують запасатися непотрібними ліками і препаратами, які, на його думку, можуть тільки нашкодити людині. Він підкреслив, що на цей момент у суспільства починають розвиватися депресії і панічні атаки, з якими не так легко впоратися надалі.

"Скільки випадків розвитку депресій, панічних атак у людей після перегляду телевізора. Ось так опосередковано коронавірус погубить. І це не буде прямо пов'язано з ним", — заявив Євген Комаровський.

Щоб не допустити такого сценарію, він рекомендує менше дивитися телевізор, регулярно провітрювати кімнати, стежити за вологістю в будинку, а також не порушувати дистанцію в громадських місцях і продовжувати носити захисну маску.

Нагадаємо, раніше Комаровський зізнався, що його лякає не сам коронавірус, а те, як його виявляють. Він заявив, що тести досить часто можуть показати неправдивий результат. Пояснює фахівець це тим, що у нього був не один випадок, коли у пацієнта були всі явні ознаки Covid-19, однак тест цього не показав.

Але найцікавіше полягає в тому, що людина в різних лабораторіях в один і той же час може отримати протилежний результат — в одній він буде позитивним, в іншій — негативним. З такими випадками йому теж доводилося стикатися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Комаровський розповів, як швидко дізнатися чи хвора людина Covid-19. Головним сигналом інфікування коронавірусу найчастіше стає відсутність запаху і смаку. Простий тест на нюх якраз і може допомогти людині визначитися, чи варто звертатися до лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

3 грудня 2020, 14:39

У меня родственница на некоторое непродолжительное время теряла ощущение запаха 4 или 5 лет назад, Это тоже был ковид или было другое заболевание?

Bujhm

3 грудня 2020, 14:35

Это все знают. Зеленая власть.


Новини