Головна Новини Суспільство медицина Одеський медуніверситет перетворять на лікарню для СOVID-заражених - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеський медуніверситет перетворять на лікарню для СOVID-заражених - ЗМІ

Про це повідомляє Думська з посиланням на інформацію від прес-служби облдержадміністрації за підсумками селекторної наради з Офісом президента

8 грудня 2020, 20:06
Поділіться публікацією:

Відділення для хворих на коронавірус хочуть відкрити на базі Одеського національного медуніверситету. Про це повідомляє Думська з посиланням на інформацію від прес-служби облдержадміністрації за підсумками селекторної наради з Офісом президента.

Одеський медуніверситет перетворять на лікарню для СOVID-заражених - ЗМІ

Одесский национальный медицинский университет

"Ми розраховуємо на підтримку з боку лікарні Одеського національного медуніверситету. На базі закладу можна розгорнути 130 ліжок", — заявив губернатор Сергій Гриневецький.

Як пише видання, вже два медичних заклади в Одесі приєдналися до боротьби з коронавірусом — Одеська клінічна лікарня на залізничному транспорті (100 ліжок) та Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни (110 ліжок).

Джерела видання також повідомили, що мер Одеси Геннадій Труханов і губернатор Гриневецький повинні були відвідати медуніверситет, але скасували захід.

Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня, стало відомо, що під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Pfizer опублікувала на сторінці компанії в Twiiter інструкцію, щоб навчити читачів відрізняти коронавірус від інших вірусних захворювань. ЗМІ також повідомили, що адміністрація Трампа відмовилася від покупки ще ста мільйонів доз вакцини Pfizer, поки виробник не виконає зобов'язання перед іншими країнами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини