Головна Новини Суспільство медицина Названий природний засіб, що знищує коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий природний засіб, що знищує коронавірус

Вчені запевняють, що гліциризинова кислота, яка міститься в корені солодки, має здатність пригнічувати вірус

22 грудня 2020, 09:36 comments1181
Поділіться публікацією:

Коронавірус йде в наступ і досить стрімко поширюється. Безліч вчених з різних куточків світу намагаються знайти спосіб, як зупинити нещадну пандемію. Німецькі вчені з університетської клініки в Ессені назвали природний засіб, який здатний знищувати коронавірусне захворювання.

Названий природний засіб, що знищує коронавірус

ФОТО: З відкритих джерел

В ході досліджень, фахівці прийшли до висновку, що гліциризинова кислота, яка міститься в корені солодки, має здатність пригнічувати коронавірус. Вчені з'ясували, що водний екстракт з кореня солодки має нейтралізуючий ефект. Крім цього, гліциризинова кислота відзначається високими протизапальними й антиоксидантними властивостями та є безпечною для людини.

Нагадаємо, що раніше доктор медичних наук, імунолог Віра Казмірчук розповідала, як зупинити коронавірусне захворювання. Спеціалістка вважає, що в першу-другу добу інфікованій людині слід ввести антитіла — імуноглобулін. Лікарка вважає, що цей препарат вже більш ніж половину століття застосовують під час різних вірусних захворювань, він є безпечним і продовжує доводити свою ефективність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені довели особливу небезпеку коронавірусу для мозку. Дослідникам з Вашингтонського університету вдалося довести, що патогенні білки коронавірусного захворювання здатні впливати на мозок, викликаючи потенційно смертельні порушення в роботі нервової системи. Вчені також підкреслили, що білок коронавірусу має здатність проникати в головний мозок, внаслідок чого впливати на дихальні центри мозку і викликати порушення дихання.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини