Головна Новини Суспільство медицина Нас чекає дуже важкий період, - очільник МОЗ про ситуацію з COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

Нас чекає дуже важкий період, - очільник МОЗ про ситуацію з COVID

Максим Степаноа відзначив збільшення кількості госпіталізацій в країні

23 березня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

В Україні спостерігається погіршення ситуації із розповсюдженням коронавірусу, за минулі сім днів заразилися практично на 26 тисяч громадян більше, ніж за попередній тиждень, померли на 300 осіб більше. Про це заявив очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу, передає "Українська правда".

Нас чекає дуже важкий період, - очільник МОЗ про ситуацію з COVID

Максим Степанов - фото: МОЗ

"Ситуація з поширенням COVID-19 на території України погіршується. Нас чекає ще дуже важкий період. Сьогодні у нас встановлений антирекорд за кількістю померлих: вперше в країні цифра перетнула (позначку в) 300 громадян, які пішли з життя через COVID за одну добу ", — сказав міністр.

Глава МОЗ зазначив і збільшення кількості госпіталізацій в країні. Так,  станом на ранок понеділка, 22 березня, в лікарнях було 36 600 хворих коронавірусом або підозрою на інфекцію.

Нагадаємо, що станом на 23 березня на території країни виявлено 11 476 нових випадків зараження COVID-19. Зокрема, коронавірус зафіксували у 606 дітей та 357 медичних працівників. За даними глави МОЗ, за минулу добу зафіксовано 333 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це найбільша кількість летальних випадків з початку пандемії в країні.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Україні вигадали новий спосіб шахрайства. На цей раз аферисти вирішили скористатися страхом людей перед коронавірусним захворюванням. Громадяни дзвонять від імені родичів нібито хворих COVID-19 і повідомляють, що ситуація критична, потрібно застосовувати негайне платне лікування. Відповідно далі шахраї грають на почуттях і виманюють кругленьку суму.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини