Головна Новини Суспільство медицина В Україні антирекорд за кількістю смертей від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні антирекорд за кількістю смертей від коронавірусу

Найбільша кількість випадків інфікування коронавірусом зафіксована в Одеській області

23 березня 2021, 08:37
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 23 березня на території країни виявлено 11 476 нових випадків зараження COVID-19. Зокрема, коронавірус зафіксували у 606 дітей та 357 медичних працівників. 

В Україні антирекорд за кількістю смертей від коронавірусу

В Україні антирекорд за кількістю смертей від коронавірусу - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що найбільша кількість випадків інфікування в Одеській (1122), місті Київ (1050), Львівській (995), Харківській (843) та Київській (727) областях.

За даними очільника МОЗ, минулої доби зафіксовано 333 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це найбільша кількість летальних випадків із початку пандемії в країні. 

Також відомо, що минулої доби госпіталізовано 2 519 пацієнти, одужало – 8 044 осіб та здійснено 88 673 тестувань на виявлення коронавірусу. 

За увесь час пандемії захворіло 1 565 732 особи, одужало – 1 268 886 осіб, а також зафіксовано 30 431 летальний випадок. 

Нагадаємо, що 17 березня в Україні зафіксували 289 випадків смерті від коронавірусного захворювання. Тоді це було максимальним значенням летальних випадків з початку пандемії на території країни. 

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що квітень може стати місяцем, коли кількість коронавірусних хворих в Україні сягне чергового піку. Таку невтішну інформацію, посилаючись на дослідження Нацакадемії наук, повідомляє голова комітету ВР із питань здоров’я нації, нардеп Михайло Радуцький.  Як стверджує посадовець, наразі спалах хвороби перемістився із заходу країни до центру. Одним із важливих рішень, що дозволять пережити пік захворюваності, є відкриття додаткових пересувних шпиталів. На думку Михайла Радуцького, мобільний медзаклад з Івано-Франківщини можна "позичити" регіонам, де епідситуація з кожним днем лише погіршується.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини