Головна Новини Суспільство медицина МОЗ готує нові обмеження через поширення штаму Дельта в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ готує нові обмеження через поширення штаму Дельта в Україні

Пропозиції повинні бути готові до 25 червня

24 червня 2021, 08:31
Поділіться публікацією:

За окремим дорученням Ради національної безпеки і оборони (РНБО) в МОЗ підготують варіанти карантинних заходів через випадки штаму Дельта, зафіксованих в країні. Пропозиції повинні бути готові до 25 червня. Інформацією поділився головний санлікар України Ігор Кузін, пише 24 канал.

МОЗ готує нові обмеження через поширення штаму Дельта в Україні

МОЗ готує нові обмеження через поширення штаму Дельта в Україні - фото з відкритих джерел

Заступник міністра також підкреслила, щоб знизити ризик поширення даної мутації коронавірусу, уряд країни підтримав впровадження карантинних заходів.

"До 25-го червня, за окремим дорученням РНБО, буде підготовлено комплексні пропозиції для протидії поширенню коронавірусного штаму Дельта в Україні", - сказав Кузін.

Відзначається, що на території країни вже виявили два випадку захворювання ковід, викликані варіантом Дельта.

Нагадаємо, що під час інфікування коронавірусним штамом Дельта, у пацієнтів фіксуються більш серйозні симптоми.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вчені Оксфордського університету повідомили, що почали вивчати протипаразитарний препарат "Івермектин" як можливий засіб для лікування COVID-19. Як відомо, "Івермектин" широко використовується в деяких країнах світу як препарат для лікування коронавірусу. Однак поки немає достовірних підтверджень його реальної ефективності саме в боротьбі з COVID-19.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що незважаючи на перебування в "зеленій" карантинній зоні України все ще бореться з пандемією коронавірусу, як і інші країни світу. Раніше дослідники прогнозували, що нова хвиля захворювання може припасти на осінь 2021 року, проте, судячи з інформації Національної академії наук, ця ймовірність стала значно ближчою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини