Головна Новини Суспільство медицина Ляшко озвучив прогноз захворюваності на COVID-19 в Україні на найближчі два тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко озвучив прогноз захворюваності на COVID-19 в Україні на найближчі два тижні

Починаючи з сьомого тижня поточного року, захворюваність може почати стабілізуватися і знижуватися

7 лютого 2022, 11:18
Поділіться публікацією:

У Міністерстві охорони здоров'я України вважають, що добова кількість заражень може збільшитись до 60 тисяч у найближчі два тижні. Про це під час брифінгу заявив очільник МОЗ Віктор Ляшко, передає РБК-Україна.

Ляшко озвучив прогноз захворюваності на COVID-19 в Україні на найближчі два тижні

Віктор Ляшко - фото з відкритих джерел

"Згідно з нашими прогнозами в найближчі два тижні ця цифра (кількість випадків — ред.) може ще зрости — до 60 тисяч на добу", — сказав міністр.

За словами Ляшка, починаючи з сьомого тижня року захворюваність може почати стабілізуватися і знижуватися. Такий висновок глава Міністерства охорони здоров'я зробив, зважаючи на досвід інших країн, де від початку зростання захворюваності до піку проходило близько місяця. В Україні зараження зростають уже чотири тижні поспіль.

"На наступному, п'ятому тижні також очікується зростання кількості випадків коронавірусу, а вже з сьомого тижня 2022 року захворюваність, ймовірно, почне стабілізуватися і знижуватися", — зазначив міністр.

Зазначимо, що станом на 6 лютого в Україні виявили 23 378 нових випадків інфікування коронавірусом. Від наслідків коронавірусного захворювання за добу померло 115 осіб, госпіталізували 2 699 пацієнтів, а змогли подолати інфекцію – 5 024 особи.

Нагадаємо, що у людей, що померли через коронавірус , виявили дефекти мозку, схожі з проявом хвороби Альцгеймера.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що , за словами відомого доктора Євгена Комаровського, інформація, яку періодично "вкидають" суспільству, що вакцинацію не проводять під час епідемії, і що щеплення — нібито міра профілактики лише до початку масового зараження населення, — міф. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини