Головна Новини Суспільство медицина Ліки від коронавірусу стали реальністю: компанія Pfizer почала випробування нових препаратів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліки від коронавірусу стали реальністю: компанія Pfizer почала випробування нових препаратів

Таблетки можуть допомогти при перших ознаках зараження COVID-19

24 березня 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Американська фармацевтична компанія Pfizer розпочала випробування нових таблеток, створених для боротьби з коронавірусом. Це перші ліки у світі, які можуть допомогти хворому подолати COVID-19 при перших ознаках вірусу. Дана інформація розміщена на сайті компанії.

Ліки від коронавірусу стали реальністю: компанія Pfizer почала випробування нових препаратів

Ліки від COVID-19: компанія Pfizer почала тестувати препарати проти коронавірусу. Фото: s.rfi.fr

Відтак головний науковий співробітник Pfizer Мікаель Долстен заявив, що завдяки препаратам коронавірус можна буде лікувати як застуду чи грип.

В повідомлені зазначається, що препарати успішно пройшли лабораторні дослідження. Зараз компанія переходить до другого етапу — тестування на людях.

Поки кандидат має назву PF-07321332. Препарат запобігає реплікації вірусу в клітинах.

Окрім того, компанія Pfizer займається розробкою препарату, який необхідно вводити внутрішньовенно. Ліки допоможуть пацієнтам, які мають ускладнення від коронавірусу, легше пережити перетікання хвороби.

В компанії заявляють, що ці два препарати можуть стати комплексним лікуванням від COVID-19.

Нагадаємо, що Україна переходить до другого етапу вакцинації. Щеплення робитимуть людям, старшим 80 років. За словами міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, імунітет до COVID-19 формується із 14 до 22 дні після вакцинації.

В скількох українців виявили побічні ефекти після вакцинації, дивіться тут.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що російська вакцина "Супутник V" використовується як зброя і вже привела до проблем в ряді країн. У чому загроза російської вакцини від коронавірусу? Чому в багатьох країнах через російський препарат спостерігаються проблеми? Відповіді на ці та інші запитання шукайте в нашому ексклюзивному матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини