Головна Новини Суспільство медицина Лікарі назвали причину масової госпіталізації в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали причину масової госпіталізації в Індії

Оскільки забруднення води виключається як причина, вчені тепер зосередилися на інших хімічних агентах, які могли привести до спалаху

8 грудня 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

Медики й вчені вважають, що причиною масових смертей в Індії може бути отруєння хлорорганічними речовинами. Про це повідомляють видання India Today і The News Minute.

Лікарі назвали причину масової госпіталізації в Індії

Больница в Индии

За даними India Today, таку версію агентству PTI озвучили експерти провідних наукових установ Індії, які взяли аналізи у хворих. Відзначено, що потрібно більше часу для проведення досліджень. Хлорорганічні пестициди — це хлоровані вуглеводні, які використовуються в сільському господарстві й в боротьбі з комарами.

Оскільки забруднення води виключається як причина, вчені тепер зосередилися на інших хімічних агентах, які могли привести до спалаху. Як повідомили виданню джерела в Департаменті медицини й охорони здоров'я, зразки води й молока були відправлені в Центр клітинної й молекулярної біології в Хайдарабаді для аналізу вмісту важких металів.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Німеччина почне масову вакцинацію в перші дні нового року. Про це повідомили в офісі Ангели Меркель.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що фахівці Pfizer склали свою схему розпізнавання симптомів коронавірусу, щоб відрізнити його від застуди та грипу. Крім того, вчора, 7 грудня, Великобританія презентувала нові "СOVID-паспорти", які повинен отримати кожен, хто пройшов вакцинацію. На посвідченні розміром з кредитну карту зазначений тип вакцини, номер партії й дата введення. Повідомлення на карті, виділене жирним шрифтом, нагадує пацієнтам про необхідність зафіксувати дату отримання контрольної дози вакцини. Особиста інформація пацієнта зареєстрована в базі даних NHS.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини