Головна Новини Суспільство медицина Лікар розповів, чому після вакцинації може підтверджуватись COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів, чому після вакцинації може підтверджуватись COVID-19

Вакцинація впливає на тяжкий перебіг коронавірусу

29 жовтня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

За словами головного лікаря одного з львівських діагностичних центрів Тараса Жиравецького, після щеплення від коронавірусу необхідно дотримуватись основних карантинних правил: соціальної дистанції та носіння медичних масок. Вакцинація, за твердженням медика, хоч і сприяє легшому перебігу COVID-19, але не гарантує, що людина не заразиться, передає ТСН.

Лікар розповів, чому після вакцинації може підтверджуватись COVID-19

Лікар розповів, чому після вакцинації може підтверджуватись COVID-19 - фото з відкритих джерел

Фахівець зазначив, що є випадки, коли після вакцинації людина отримує позитивний тест на коронавірус чи антиген. Жировецький зазначає, що у такій ситуації громадянин підхопив COVID-19 під час процесу імунізації, але це не наслідки після щеплення.

"Все просто, ви заразилися "ковідом", але це не внаслідок вакцинації, тому що через вакцину вірус не передається", — заявив лікар

Зазначимо, що, за словами Тараса Жиравецького, стрімке поширення коронавірусу в Україні може призвести до медичного колапсу в областях. Кількість госпіталізацій інфікованих пацієнтів може збільшитися до 8 тисяч за добу, тому через недостатню кількість місць у лікарнях обладнатимуть мобільні госпіталі.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що 45% глядачів телеканалу "Прямий" заявили, що їм відомі випадки, коли люди купували підроблені ковід-сертифікати. Про це пише політолог, історик Віктор Таран. За його словами, такі цифри виглядають дуже лякаюче, бо ці люди, які входять у ці 45%, "стріляють самі собі на думку". Віктор Таран пояснює, коли людина потрапляє до лікарні з коронавірусом, її починають лікувати згідно з певним алгоритмом. Це називається "протокол лікування".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини