Головна Новини Суспільство медицина Комаровський озвучив головні ознаки поганого імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський озвучив головні ознаки поганого імунітету

Якщо дитина хворіє 6-12 разів на рік ГРВІ - це нормально

13 вересня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Коли діти часто хворіють на ГРВІ, батьків неабияк цікавить стан їхнього імунітету. Лікар і телеведучий Євген Комаровський розповів, як визначити стан імунітету та заспокоїв батьків, якщо дитина хворіє 6-12 разів на рік ГРВІ — це нормально. Своєю думкою він поділився в ефірі телеканалу "Україна", запис випуску доступна на офіційному YouTube-каналі фахівця.

Комаровський озвучив головні ознаки поганого імунітету

Комаровський. Фото скріншот з відео

За словами педіатра, у більшості випадків, щоб визначити стан імунітету, достатньо звичайного клінічного аналізу крові. Насправді імунітет у всіх різний, однак існує одна проблема, коли людина ніколи не може одужати — завжди щось турбує і постійно трапляються ускладнення, з цим потрібно щось робити. Адже часто проблема приховується у голові.

"Чи не головна ознака зниженого імунітету, з якою треба щось робити, — це коли людина не може вимовити фразу "я одужав". Коли ви хворі практично постійно, коли будь-який копійчаний чих дає ускладнення. Але якщо людина хворіє і одужує — значить, у нього нормальний імунітет", — розповів доктор Комаровський.

Якщо дитина захворіла, батьки одразу починають її лікувати, але доктор впевнений, що при ГРВІ, треба давати багато пити, добре зволожувати приміщення, не влаштовувати постільний режим і не намагатися нагодувати дитину.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровимГоловний рецепт здоров'я і довгих років життя криється в тому, щоб позбутися від негативних емоцій. На думку доктора, джерелом негативної інформації може бути хто завгодно. Той же сусід по будинку або ж погана передача по телевізору, і навіть ваш керівник на роботі. І завдання людини, яка піклується про своє здоров'я, захистити себе від таких людей, від тих чинників, які продукують негативну інформацію.

Також читайте на порталі "Коментарі" - доктор Комаровський розкрив користь часто вживаного продукту при ГРВІ. Виявляється, за допомогою кухонної солі можна зробити спеціальний розчин, здатний зволожити носоглотку при ГРВІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини