Головна Новини Суспільство медицина Комаровський назвав найнадійніші методи захисту від СOVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський назвав найнадійніші методи захисту від СOVID-19

Є два ефективних способи, на думку лікаря

18 жовтня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський вважає, що захиститися від коронавірусного захворювання допоможе не тільки щеплення. Однак ніщо не може дати гарантію в 100%. Про це фахівець розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

Комаровський назвав найнадійніші методи захисту від СOVID-19

Євген Комаровський - фото з відкритих джерел

За словами Євгена Комаровського, ще одним надійним способом протистояти коронавірусу є вентиляція приміщень:

"Вакцинація взагалі з усіх методів найнадійніша. У вас два глобальних способу профілактики — вакцинація і вентиляція приміщень. Все. Або бути там, де максимально можливий повітрообмін. Вакцинація і вентиляція — два найважливіших слова сьогодні", — сказав лікар.

Нагадаємо, що на переконання Євгена Комаровського, газова криза і збільшення ціни на природний газ може справити позитивний вплив на скорочення ускладнень після респіраторних захворювань. Спеціаліст висловив думку, що ускладнення від ГРВІ можна не допустити, якщо в приміщеннях буде прохолода. Євген Комаровський зазначив, що такі хвороби, як бронхіт або запалення легенів, найчастіше з'являються, коли людина знаходиться в приміщенні з сухим повітрям.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що вчені з Лондонського Королівського коледжу провели дослідження, в ході якого з'ясували, як перенесений вагітною жінкою COVID-19 впливає на організм майбутньої дитини. Зокрема, дослідники зазначили, що коронавірусне захворювання може відбитися на імунітеті майбутнього малюка. Вчені вважають, що мати може передати дитині антитіла до коронавірусу через плаценту. Рівень наявності антитіл у дитини буде залежати від того, на якому терміні перебувала жінка, хвора на коронавірус.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини