Головна Новини Суспільство медицина Кабмін готує тотальне тестування на COVID-19: стало відомо, де його проведуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін готує тотальне тестування на COVID-19: стало відомо, де його проведуть

На даний момент Кабмін розробляє план

2 грудня 2020, 20:34 comments1071
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про плани українського уряду провести загальне тестування на коронавірус. За його словами, дослідження будуть проведені в столиці України, обласних центрах і містах, де населення сягає 100 тисяч осіб.

Кабмін готує тотальне тестування на COVID-19: стало відомо, де його проведуть

Також Прем'єр розповів про те, що в кінці року бізнес позбавлять звичайного передноворічного заробітку через карантинні обмеження. Якими вони будуть, буде неясно до тих пір, поки не підіб'ють підсумки з карантину "вихідного дня".

В той самий час Міністр уряду Олег Немчінов підкреслював, що тотальну діагностику на коронавірус провести неможливо через масштаби України та її населення.

Раніше "Коментарі" писали про те, що ведення тотального локдауну підтвердив Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов. За його словами, весняний локдаун дав очікуваний результат — влада змогла якоюсь мірою підготуватися до пандемії в Україні. Запровадження другого локдауна залежить від того, яка інформація щодо захворюваності надходитиме найближчими днями.

До того ж нам стало відомо, що німецький вірусолог Олександр Кекуле озвучив справжню, за його словами, причину епідемії коронавірусу SARS-CoV-2. Кекуле вважає, що штам вірусу, завезеного з Китаю, мутував у вогнищі на півночі Італії та став більш заразним, звідки й поширився по континенту, а потім і по світу. За словами німецького вірусолога, зараз ми боремося саме з цим різновидом SARS-CoV-2, який переважає над COVID-19 з китайського Уханя. Саме він діагностується практично у ста відсотків хворих з невеликим лише винятком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини