Головна Новини Суспільство медицина COVID-19 в Україні: кількість госпіталізацій зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 в Україні: кількість госпіталізацій зросла

З'явилася оновлена статистика захворюваності коронавірусом в Україні станом на ранок 2 травня

2 травня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Приріст захворюваності коронавірусною інфекцією в Україні продовжує знижуватися, але ситуація вимагає особливого контролю. За останню добу в країні зафіксували ще понад 5 тисяч нових випадків.

COVID-19 в Україні: кількість госпіталізацій зросла

Коронавірус в Україні / Фото - tvoemisto.tv

Згідно з даними РНБО, наразі на коронавірус хворіє 362 319 українців. Жертвами пандемії вже стали 44 596 осіб, із них 160 — за минулу добу.

Статистика тих, хто видужав, більш позитивна. Всього захворювання вдалося перемогти понад 1,6 млн українців, із них 65 784 людини одужали за минулу добу. При цьому 1 травня було госпіталізовано 3199 осіб.

Ситуація залишається складною у Дніпропетровській області, де за минулу добу зафіксували найбільшу кількість нових випадків COVID-19 — 804. Далі йде Донецька (+418 випадків), Одеська (+296) і Черкаська (+273) області.

Найменше хворих на коронавірус продовжують реєструвати в Луганській області (+37 осіб).

Якщо ви хочете уберегти своє здоров'я, Міністерство охорони здоров'я України рекомендує дотримуватися трьох простих правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук.

За словами очільника Міністерства охорони здоров'я України Максима Степанова, наша країна почала поступово виходити з третьої хвилі коронавірусної пандемії. Таку заяву він зробив, ґрунтуючись на головних епідеміологічних показниках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Держпродспоживслужбі прогнозують збільшення кількості хворих на коронавірус після травневих і великодніх свят. Однак начальник управління в м. Києві Олег Рубан назвав його "природним і незначним".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини