Головна Новини Суспільство медицина Число нових випадків зараження COVID-19 в Україні зростає: статистика на 3 березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Число нових випадків зараження COVID-19 в Україні зростає: статистика на 3 березня

Найбільш кількість зареєстрованих випадків - у Києві

3 березня 2021, 09:12
Поділіться публікацією:

Станом на 3 березня 2021 року в Україні виявлено 7 235 нових випадків коронавірусного захворювання COVID-19. Зокрема, захворіли 429 дітей та 319 медичних працівників. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов у Facebook.

Число нових випадків зараження COVID-19 в Україні зростає: статистика на 3 березня

Статистика коронавірусу в Україні - фото з відкритих джерел

Так, за офіційними даними, найбільшу кількість випадків зараження зафіксовано у місті Київ (655), Івано-Франківській (640), Вінницькій (577), Чернівецькій (495) та Закарпатській (479) областях. 

Очільник МОЗ також повідомив, що за останню добу одужало 5 118 осіб,  було госпіталізовано 3 486 пацієнтів, зафіксовано 185 випадків смерті від наслідків коронавірусної хвороби. Також минулої доби було здійснено 84 043 тестувань. 

За увесь час пандемії в Україні захворіло 1 364 705 осіб, одужало – 1 182 036 особа, а також померло 26 397 осіб. 

Нагадаємо, що жителі України починають уважніше приглядатися до процесу вакцинацію та записуватися в електронну чергу на отримання щеплення. За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, вакцинуватися зараз прагнуть понад 38000 українців. Таку інформацію чиновник повідомив під час чергового брифінгу. Політик переконаний, що така інтенсивність запису (можливість зробити це через "Дію" відкрилася лише 1 березня — ред.) зайвий раз демонструє готовність українського населення до вакцинації. Також Степанов вважає, що подібні факти допомагають зрозуміти, наскільки високий рівень довіри до рішень МОЗ у населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що людям, які отримали вакцину проти коронавірусної інфекції COVID-19, все одно доведеться постійно носити захисні маски та дотримуватися соціальної дистанції. Про це йдеться в заяві Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини