Головна Новини Суспільство медицина Чи реально перемогти пандемію COVID-19 до кінця 2021 року - відповідь ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи реально перемогти пандемію COVID-19 до кінця 2021 року - відповідь ВООЗ

За словами представника ВООЗ, це нереально

2 березня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що країнам світу не вдасться впоратися з наслідками пандемії COVID-19 нового типу до завершення 2021 року. Однак, за словами чиновника ВООЗ Майкла Райана, світ зможе побороти її найгірші наслідки, передає "Радіо Свобода".

Чи реально перемогти пандемію COVID-19 до кінця 2021 року - відповідь ВООЗ

Чи реально перемогти пандемію COVID-19 до кінця 2021 року - фото з відкритих джерел

"Нереально думати, що ми закінчимо з цим вірусом до кінця року. Але я гадаю, що ми можемо подолати, якщо будемо розумні, найгірші наслідки – госпіталізації, смерть та трагедію, пов’язані з цією пандемією", – наголосив Раян.

Нагадаємо, що найгірший сценарій поширення коронавірусу вже позаду. Про це повідомив голова Європейського бюро ВООЗ Ганс Клюге. За його словами пандемія коронавірусу повинна завершитися вже на початку наступного року. Зараз ситуація контролюється і набагато більш позитивна, якщо порівнювати з минулим роком. Ганс Клюге повідомив, що цілком ймовірно, що до 2022-го року коронавірус стане ендемічним захворюванням і буде поширюватися серед населення, як той же грип. Однак не буде такої критичної ситуації як раніше.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що людям, які отримали вакцину проти коронавірусної інфекції COVID-19, все одно доведеться постійно носити захисні маски і дотримуватися соціальної дистанції. Про це йдеться в заяві Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Експерти ВООЗ відзначають, що зараз є наукові докази того, що вакцина від коронавірусу допомагає запобігти розвитку захворювань легенів на тлі COVID-19, але поки не ясно, як поводяться нові мутації інфекції й наскільки вони стійкі до вакцин. Це означає, що вакцина може бути ефективною тільки для якогось одного штаму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Остров Самоневезения

3 березня 2021, 03:52

Остров самоневезения ( "Остров невезения" на новый лад: https://www.youtube.com/watch?v=goFIxxWru78 ) Весь пропитан вирусом, абсолютно весь, Осторов кипарисовый в океане есть, Осторов кипарисовый в океане есть, Весь пропитан вирусом, абсолютно весь. Там под кипарисами - люди-дикари, С масками на лицах, с вирусом внутри, С масками на лицах, с вирусом внутри, Там под кипарисами - люди-дикари. Что они ни делают - вирус тут как тут, Видно, заклинания вирус не берут, Видно, заклинания вирус не берут, Что они ни делают - вирус тут как тут. Вирус не выводится, намертво прирос, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Вирус не выводится, намертво прирос. Вроде не больные - и могли бы жить, Им бы пандемию взять и отменить, Им бы пандемию взять и отменить, Вроде не больные - и могли бы жить. Как назло, на острове вводится надзор! Бунтарям без масок - штрафы и позор! Дикарям без масок - штрафы и позор! На проклятом острове вводится надзор! По такому случаю с ночи до зари Плачут невезучие люди-дикари И не знают, бедные, как им дальше быть: Вирусы - зловредные, все не истребить...


Новини