Головна Новини Суспільство медицина Коли закінчиться пандемія Covid-19 - прогноз ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться пандемія Covid-19 - прогноз ВООЗ

Нині ситуація з поширенням коронавірусу у світі контрольована

24 лютого 2021, 13:55 comments1113
Поділіться публікацією:

Найгірший сценарій поширення коронавірусу вже позаду. Про це повідомив глава Європейського бюро ВООЗ Ганс Клюге в інтерв'ю телеканалу DR.

Коли закінчиться пандемія Covid-19 - прогноз ВООЗ

Пандемія Covid-19: ВООЗ спрогнозувала кінець поширення вірусу. Фото: iStock

За його словами пандемія коронавірусу повинна завершитися вже на початку наступного року. Нині ситуація контрольована та набагато позитивніша, якщо порівнювати з минулим роком.

Ганс Клюге повідомив, що цілком ймовірно, що до 2022-го року коронавірус стане ендемічним захворюванням і буде розповсюджуватись серед населення, як той же грип. Проте не буде такої критичної ситуації як раніше.

За словами представника ВООЗ, ситуація може змінитися в будь-який момент, тож немає 100% гарантії позитивного розвитку подій.

Ганс Клюге також запевняє, що мутація вірусу — звичне явище, якого не варто лякатися.

Нагадаємо, що в Україну вже надійшла перша партія вакцини від коронавірусу. Записатися в електронну чергу на вакцинацію можна буде вже з першого березня.

Раніше повідомлялося, що український лікар та експерт Андрій Александрін вважає вакцинацію важким процесом, який організувати в Україні буде не зовсім просто. З якими головними проблемами можуть стикнутися влада та громадяни в період вакцинації, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у суспільстві досить скептичні настрої як щодо вакцини, яка поступила в Україну, так і щодо вакцинації взагалі. При цьому головний санітарний лікар Віктор Ляшко не вважає інформаційну кампанію на підтримку вакцинації від COVID-19 — провальною. Ми вирішили запитати в експертів, чи згодні вони з такою думкою? Як вони оцінюють дії української влади в рамках "вакцинного кейса"? Чому в нашій країні склалося таке становище? Читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Лёлик

24 лютого 2021, 15:58

Никаким прогнозам уже не веришь) https://kosatka.media/uk/category/neft/news/brent-snova-torguetsya-vyshe-65-za-barrel


Новини