Головна Новини Суспільство медицина Центри вакцинації в Україні припинять роботу на цьому тижні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Центри вакцинації в Україні припинять роботу на цьому тижні: подробиці

У перші дні після свята медичні працівники відпочиватимуть

27 грудня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Цього тижня в Україні припинять працювати центри вакцинації проти коронавірусного захворювання. Про причини розповіли у виданні РБК-Україна.

Центри вакцинації в Україні припинять роботу на цьому тижні: подробиці

Центри вакцинації в Україні припинять роботу на цьому тижні: подробиці - фото з відкритих джерел

Так, у перші дні після святкування Нового року Міністерство охорони здоров'я надасть медпрацівникам можливість відпочити. В інші дні українці зможуть щепитися від коронавірусу  за звичайним розкладом.

У МОЗ зазначили, що в країні функціонує понад 1,4 тисячі мобільних бригад, понад 3,3 тисячі пунктів та понад 500 центрів вакцинації.

Зазначимо, що, за словами головного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна, в Україні планують запустити лінію з розливу вакцин проти COVID-19. Першу партію розливу вакцини CoronoVac планують розпочати вже за місяць. Крім того, заступник голови Міністерства охорони здоров'я зазначив, що в країні вже є дві команди вчених, які розробляють український препарат для вакцинації. Проте швидкого результату, за словами Кузіна, чекати не варто.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко дав українцям поради , як не підхопити коронавірусну інфекцію в період новорічних та різдвяних свят. Перше, що порекомендував голова МОЗ — не відкладати вакцинацію від COVID-19. Також Ляшко нагадав про важливість використання засобів індивідуального захисту. Українцям, які перебувають у групі ризику, міністр рекомендував утриматись від подорожей.

Також на порталі "Коментарі"- коронавірус залишається в організмі місяцями: що виявили вчені Національного інституту здоров'я США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини