Головна Новини Суспільство медицина Bloomberg назвав реальне число вакцин, які отримає Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Bloomberg назвав реальне число вакцин, які отримає Україна

Сукупної кількості вакцин Україні вистачить для вакцинації лише шести мільйонів громадян

17 грудня 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Україна має можливість купити вакцин для імунізації 2,1 млн осіб проти коронавірусу, що становить лише 5% від усього населення. Про це повідомляє видання Bloomberg, яке відстежує підписані контракти з найбільшими виробниками вакцин від СOVID-19.

Bloomberg назвав реальне число вакцин, які отримає Україна

Крім того, Україна отримає вакцини по лінії COVAX. Таким чином сукупного кількості вакцин Україні вистачить для вакцинації лише шести мільйонів громадян. Видання додало, що вакцина проти коронавірусу буде розподілятися нерівномірно і може вийти так, що багаті країни зарезервують за собою потрійну кількість доз, а бідні не отримають нічого.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня, портал Medical News взяв інтерв'ю у доцента Університету Макгілла Джасвіндера Сінгха, який розповів, чому деякі тварини можуть заразитися коронавірусом. Доктор Джасвіндер Сингх в цей час працює ад'юнкт-професором кафедри рослинництва Університету Макгілла, Канада. Після отримання докторського ступеня з CSIRO, Канберра, Австралія, він отримав ще одну докторську в Каліфорнійському університеті в Берклі. Його дослідження зосереджені на геноміки й біотехнологічних підходах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, які випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією COVID-19. Професор Тель-Авівського університету Хадас Мамане підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі й дешеві методи дезінфекції, щоб простояти пандемії коронавірусу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини