Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка використовувала собаку для перенесення валюти в "ДНР" (видео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка використовувала собаку для перенесення валюти в "ДНР" (видео)

Жінка прямувала на окуповані території з той-тер'єром

14 листопада 2020, 22:15
Поділіться публікацією:








Українські прикордонники в КПВВ Новотроїцьке виявили тайник, в якому намагалися провезти валюту на територію, підконтрольну "ДНР". Про це повідомляє Держприкордонслужба в суботу, 14 листопада.

Жінка використовувала собаку для перенесення валюти в "ДНР" (видео)

Фото: из открытых источников

Як відзначили в прес-службі, жінка прямувала на окуповані території з той-тер'єром. У переносці було виявлено схованку під підкладкою на дні. Порушниця намагалася пронести 6 тисяч доларів і близько 15 тисяч грн. Раніше ще одна жінка намагалася незаконно передати 55 тисяч рублів і 6 тисяч доларів.


Співробітники вилучили гроші в обох випадках. На жінок складено протоколи за ст.204-3 КУпАП за порушення порядку транспортування товарів.

Як повідомляли "Коментарі", німець спробував перетнути український кордон відразу з п'ятьма новенькими телефонами iPhone 12 Pro Max. Офіційно це перша контрабандна партія дванадцятьох "яблук", яку зупинили українські прикордонники. Провезти телефони в Україну підозрюваний намагався на автомобілі. Раніше прикордонники замість пасажирів побачили в автобусі несподівану знахідку.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини