Головна Новини Суспільство неймовірно У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний "корабель-привид" (ФОТО-ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний "корабель-привид" (ФОТО-ВІДЕО)

Яхтсмени, під час дослідження океану, натрапили у Бермудському трикутнику на таємничий "корабель-привид" без людей на борту.

5 січня 2023, 03:25 comments12362
Поділіться публікацією:








Яхтсмени, які є учасниками глобального проекту з дослідження океану, натрапили в Бермудському трикутнику на реальний "корабель-привид", який дрейфував водами Атлантичного океану без екіпажу на борту.

У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний "корабель-привид" (ФОТО-ВІДЕО)

Бермудський трикутник/ Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що дослідники помітили здалеку яхту зі спущеними вітрилами та непрацюючим мотором. На борту хлопці не помітили жодних ознак життя та подумали, що на кораблі можуть перебувати потерпілі. Чоловіки висадилися на яхту і були шоковані: на борту не було людей, а речі всередині виявилися розкиданими.

У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний ”корабель-привид” (ФОТО-ВІДЕО) - фото 2

Один із яхтсменів почав фіксувати на камеру все, що відбувається, і пізніше зізнався, що йому було дуже страшно відкривати шафи, проте трупів, на щастя, він не виявив. Про це повідомляє The Sun.

Чоловіки вирішили відбуксирувати "корабель-привид" на сушу, проте після багатьох днів шляху в них стрімко почало закінчуватися паливо. Яхтсмени зустріли вантажне судно та попросили у екіпажу додаткове паливо, яке все ж таки отримали.

У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний ”корабель-привид” (ФОТО-ВІДЕО) - фото 3

Чоловіки продовжили буксирувати таємничу яхту, але врешті-решт їм довелося перерізати буксирувальний трос, оскільки він зачепився за кермо їхнього судна і мало не зламав його.

Пізніше дослідникам вдалося встановити особу капітана яхти — вона належала шкіперу Алану МакГеттінґану з Королівського Ірландського яхт-клубу. За два місяці до описаних вище подій яхти серйозно постраждала під час потужного шторму.

У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний ”корабель-привид” (ФОТО-ВІДЕО) - фото 4

Капітан вирішив активувати аварійний маячок і команді довелося швидко залишити судно. Як виявилося, капітана та команду врятував грецький вантажний корабель за 100 кілометрів від Бермуд. Люди не постраждали, а ось судно залишилося дрейфувати у відкритому океані.

Раніше "Коментарі" писали про те, що вчені вперше реконструювали обличчя фараона Рамсеса II: як він виглядав (ФОТО). Рамсес II Великий одна із найбільших і наймогутніших фараонів Стародавнього Єгипту. Кількість його пам'яток різного ступеня безпеки в Єгипті та Нубії дуже велика.

Читайте також: Чому білі акули не живуть в акваріумах і вмирають у неволі: цікавий факт. Велика біла акула одна із найбільших хижих риб Землі. Вона по праву вважається королевою океанів і не може жити у неволі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини