Головна Новини Суспільство неймовірно На кордоні з Китаєм затримали чоловіка зі 100 зміями у штанах
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з Китаєм затримали чоловіка зі 100 зміями у штанах

Під час огляду офіцери виявили у кишенях його штанів шість мішечків, запечатаних скотчем.

11 липня 2024, 13:11
Поділіться публікацією:

Поліція затримала чоловіка, який намагався перетнути кордон із Китаєм, зі 100 зміями, захованими у штанах. Під час огляду на митниці поліцейські знайшли шість мішків із зміями у кишенях його штанів. Усі мішки були заклеєні скотчем.                                       

На кордоні з Китаєм затримали чоловіка зі 100 зміями у штанах

Чоловіка зупинили на митниці зі 100 живими зміями у штанях

"Офіцери відкрили пакети та виявили, що в кожному з них було кілька живих змій різних форм та кольорів", — йдеться у заяві.

Як повідомляє CNN, всього в мішках нарахували 104 живі змії різних видів, які не є рідними для Китайської флори і не належать до отруйних. Серед виявлених видів були молочна змія, західна свиняча змія, кукурудзяна змія, техаська щуряна змія та бичача змія.                               

Митна влада поки не повідомила, чи заарештовано чоловіка, але попередили, що за порушення митних правил передбачено юридичну відповідальність.                               

Раніше "Коментарі" писали, що в одному з міжнародних аеропортів стався надзвичайний інцидент, який змусив охорону та митників звернути особливу увагу на багаж 30-річної Джесіки Меннінг. При стандартній перевірці багажу виявлено людське серце , герметично упаковане у пластикову коробку. Як з'ясувалося, це серце належало самій Джесіці.                                      

Крім того, в Індії стався незвичайний випадок: будівельник на ім'я Сантош Лохар вкусив змію, яка напала на нього, і змія від цього померла. Інцидент трапився на залізничній станції, де Сантош працював та тимчасово жив.                                                                                                    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини