Головна Новини Суспільство неймовірно 102-річна мешканка Греції поборола Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

102-річна мешканка Греції поборола Covid-19

За даними місцевих ЗМІ, ця жінка є найстарішим пацієнтом в Греції, якого виписали з лікарні після лікування ускладнень, викликаних коронавірусом

30 листопада 2020, 06:05
Поділіться публікацією:

102-річна гречанка Олександра, яка родом з регіону Епір, після 20-денної госпіталізації з коронавірусом в лікарні острова Корфу, перемогла у боротьбі з хворобою.

102-річна мешканка Греції поборола Covid-19

Жінка була серед людей, які захворіли в будинку для літніх людей в Яніні, і разом з іншими була доставлена ​​в лікарню на Корфу.

Після трьох тижнів інтенсивного лікування, високої температури й 24-годинного перебування під кисневим апаратом, їй вдалося вийти переможницею. За даними місцевих ЗМІ, ця жінка є найстарішим пацієнтом в Греції, якого виписали з лікарні після лікування ускладнень, викликаних коронавірусом. Про конкретні методи лікування жінки не повідомляється, не дивлячись на вражаючий результат.

Нагадаємо, Доктор медичних наук і фахівець з інфекційних захворювань Моллі фліс з Університету Вірджинії назвала 7 поширених міфів про передачу і лікуванні коронавірусу, які розповсюдили ЗМІ.

Раніше "Коментарі" писали, куди можна полетіти з України на зимові свята. Огляд обмежень найбільших країн Європи та Америки допоможе визначитися з вибором..



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини