Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18+)

Потерпілому знадобилася екстрена медична допомога, оскільки він втратив багато крові. Чоловік досі шокований тим, що сталося.

28 грудня 2022, 00:15 comments5481
Поділіться публікацією:

Днями в англійському місті Олдершот (графство Хемпшир) стався жахливий інцидент. Так, 33-річна жінка-кур'єр Deliveroo накинулася на 34-річного клієнта та відкусила йому великий палець. Крім цього, агресивна доставниця пошкодила артерію, через що постраждалий втратив дуже багато крові.

Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18+)

Травма пальця/Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що місцевий житель Стівен Дженкінсон замовив піцу від Pizza Express через доставку Deliveroo. Однак, кур'єр довгий час не могла знайти будинок клієнта, а потім розлютилася через те, що чоловік не зміг назвати їй код для підтвердження замовлення, оскільки він залишив телефон удома. Дженкінсон запропонував забрати піцу та віднести її до будинку, а потім вийти до кур'єра з телефоном, проте такий варіант не влаштував доставницю.

За словами постраждалого, жінка розлютилася, почала кричати та кидатися на нього. Стівен спробував відсунути від себе агресивну доставницю рукою, проте в цей момент він відчув різкий біль — жінка відкусила йому палець на руці і пошкодила артерію.

Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18+) - фото 2

На крики Стівена вибігли сусіди, які й затримали агресивну доставницю, яка намагалася втекти на велосипеді. Копи, що прибули на виклик, заарештували жінку за навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, але випустили її під заставу до березня 2023 року.

Потерпілого доправили до лікарні, проте пришити назад палець лікарям не вдалося. На Стівена чекає складна операція, під час якої фахівці спробують трансплантувати частину пальця ноги пацієнта на місце відкушеного пальця руки.

"Це зруйнувало моє життя, адже я сантехнік та газовий інженер. Я не знаю, як я зможу продовжувати свою роботу без великого пальця", заявив Стівен.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США сталося масове загадкове вбивство студентів: подробиці, що шокують (ВІДЕО, ФОТО). Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі.

Читайте також: У Канаді відбувся масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО). Причини та обставини події встановлюються. Розслідуванням цієї трагедії займається Відділ спеціальних розслідувань Онтаріо.

Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18+) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини