Головна Новини Суспільство неймовірно Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО)

Британець Ріко Ледесма покрив своє тіло татуюваннями, вставив підшкірні імпланти і штучні клики, щоб бути схожим на орка

9 квітня 2021, 19:15 comments1754
Поділіться публікацією:

На що тільки не йдуть люди, щоб виділятися з натовпу і запам'ятовуватися своєю нестандартною зовнішністю. Наприклад, 41-річний чоловік Ріко Ледесма з Бразилії вирішив, що хотіти бути схожим на орка і зробив для цього все можливе.

Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО)

Бразилець перетворив себе в орка (фото з відкритих джерел)

Бразилець покрив на 85% своє тіло татуюваннями, навіть на очних яблуках, а також вставив кілька підшкірних імплантів у вигляді рогів на черепі, підрізав вуха і ніс і роздвоїв язик. Але саме незвичайною та болючою модифікацією тіла для Ріко стало таврування ікри розпеченим залізом — після цього опік гоївся чотири місяці. Але на цьому чоловік не зупинився і встановив в рот штучні клики, щоб бути схожим на орка.

За ікла Ріко Ледесма заплатив стоматологу близько 550 доларів, а татуювання, пірсинг і інші модіцікаціі тіла зробила йому дружина — 25-річна тату-майстриня під псевдонімом Крішна Інсомнія.

До слова, пара виховує дочку і чекає на другу дитину. 41-річний чоловік каже, що його коханій та малятку подобається його зовнішність. І коли його дочка в майбутньому теж захоче змінити зовнішність, він не буде їй в цьому перешкоджати.

Інсайдер повідомляє, що зовнішність Ріко Ледесма дійсно зробила його популярним і таким, що він усім запам'ятовується. Йому навіть надійшла пропозиція знятися у фільмі, і він вже готується до своїх перших зйомок.

Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО) - фото 2
Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО) - фото 3
Бразилець перетворив себе в орка з «Володаря кілець» (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що 29-річний аргентинець Луїс Падрос вже переніс 32 операції й не збирається зупинятися. Чоловік хоче стати схожим на ельфа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 32-річний чоловік Ентоні Лоффредо зробив кілька радикальних трансформацій тіла, щоб стати схожим на "чорного інопланетянина".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини