Головна Новини Суспільство неймовірно Аргентинець переніс 32 операції, щоб стати схожим на ельфа (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аргентинець переніс 32 операції, щоб стати схожим на ельфа (ФОТО)

Аргентинець вже шість разів змінював колір очей

28 грудня 2020, 12:25 comments1638
Поділіться публікацією:

Аргентинець переніс 32 операції, щоб стати схожим на ельфа (ФОТО)

хлопець захотів стати ельфом (фото з відкритих джерел)

29-річний аргентинець Луїс Падрос прославився на весь світ завдяки своєму божевільному бажанню змінити зовнішність і стати схожим на космічного ельфа. Хлопець вже переніс 32 операції й не збирається зупинятися.

Відомо, що аргентинець з самого дитинства захоплювався книгами та фільмами в жанрі фентезі, особливо йому подобалися ельфи. Ставши підлітком, він зважився на зміни у своїй зовнішності, спочатку освітлив волосся, почав носити контактні лінзи й робити спеціальний макіяж, щоб бути схожим на казкового персонажа. Але з часом, чоловік зрозумів, що цього недостатньо і зважився на радикальні зміни.

Луїс звернувся до пластичного хірурга і спочатку виправив форму носа, потім наростив собі "ельфійські" вуха. Потім змінив форму очей, зробив підтяжку обличчя і шиї. Він уже 6 разів міняв колір очей. І на цьому не збирається зупинятися.

У наступному році аргентинець збирається зробити ще кілька операцій, серед яких імплантація лицьової 3D-маски — для "досконалої симетрії".

Хлопець зізнався, що не збирався ставати відомим, але його прагнення стати ельфом зробило його популярним і почало приносити дохід. Зараз Луї працює моделлю в пластичної хірургії. Завдяки цьому частина його операцій була проведена безкоштовно. Але за підрахунками, зміна його обличчя коштувала близько 100 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель з Великобританії настільки сильно хоче "стати" голлівудською знаменитістю Кім Кардашьян, що вже витратила на зміну свого образу понад 1,3 мільйона доларів. Дівчина намагається копіювати не тільки зовнішність зірки, але і її стиль в одязі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини