Головна Новини Суспільство неймовірно Француз видалив собі ніс і губу, щоб виглядати як інопланетянин (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Француз видалив собі ніс і губу, щоб виглядати як інопланетянин (ФОТО)

Француз не збирається зупинятися

27 січня 2021, 15:35 comments4615
Поділіться публікацією:

32-річний чоловік Ентоні Лоффредо прославився завдяки своїй незвичайній зовнішності. Француз зробив кілька радикальних трансформацій тіла, щоб стати схожим на "чорного інопланетянина".

Француз видалив собі ніс і губу, щоб виглядати як інопланетянин (ФОТО)

як виглядає людина- "інопланетянин" / фото: @the_black_alien_project

Відомо, що хлопець з дитячого віку почав захоплюватися історіями про мутантів і прибульців. І коли подорослішав, то серйозно взявся за зміну своєї зовнішності, щоб створити собі позаземний образ. Ентоні Лоффредо у 24-річному віці кинув роботу і поїхав до Австралії, де і почав свою радикальне перетворення. В першу чергу, він зробив собі пірсинг і покрив однотонними чорними татуюваннями майже все тіло. Потім француз поголився налисо та вставив під шкіру імпланти, щоб надати черепу горбисту форму голови, як у рептилії. Потім хлопець роздвоїв собі язик, пофарбував його в зелений колір, видалив собі вуха і ніс. Також він зробив татуаж очних яблук, щоб вони були повністю чорного кольору.

Незабаром на його щоках з'явилися шрамування у формі блискавок і три імпланти з різьбленням на лобі. Завдяки цьому він може вкручувати собі невеликі металеві ріжки. Пізніше чоловік почав називати себе "Проект Чорний Інопланетянин", зробивши свою зовнішність схожою на гуманоїда.

Француз видалив собі ніс і губу, щоб виглядати як інопланетянин (ФОТО) - фото 2

На цьому Ентоні Лоффредо не збирається зупинятися, надалі він планує видалити шкіру і замінити її металом, а також змінити свої руки, ноги, пальці та потилицю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 29-річний аргентинець Луїс Падрос вже переніс 32 операції, щоб змінити зовнішність і стати схожим на космічного ельфа. За підрахунками, зміна його обличчя коштувала близько 100 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини