Головна Новини Суспільство неймовірно Американець знайшов у річці неймовірний артефакт (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець знайшов у річці неймовірний артефакт (ФОТО)

Рідкісні останки вимерлої багато років тому тварини були виявлені завдяки пересиханню річки Міссісіпі.

2 грудня 2022, 03:15 comments1516
Поділіться публікацією:

Мешканцю штату Міссісіпі, що в США, наприкінці минулого місяця раптово вдалося виявити рідкісний артефакт, а саме – щелепу американського лева або Panthera atrox, які населяли нашу планету понад 11 тисяч років тому.

Американець знайшов у річці неймовірний артефакт (ФОТО)

Незвичайна знахідка у річці/ Фото з відкритих джерел

Чоловік на ім'я Уайлі Превітт знайшов рідкісні останки на дні річки Міссісіпі, що обміліла. Спершу чоловік навіть не зрозумів, що йому вдалося виявити, але викидати знахідку американець не став.

Він відніс артефакт вченим, які уважно оглянули реліквію та дослідили її. Як виявилося, американцеві вдалося знайти фрагмент щелепи м'ясоїдного американського лева, який був одним із найбільших представників мегафауни. Ці супер-хижаки населяли нашу планету близько 11 тисяч років тому.

Американець знайшов у річці неймовірний артефакт (ФОТО) - фото 2

Цікаво, що американські леви були найбільшими представниками сімейства котячих на території США, а їх вага могла досягати значних 400 кілограм. За припущеннями вчених, цей супер-хижак мав однотонну шерсть, як і його сучасні нащадки, проте не відомо, чи була у нього грива.

Таким чином, знахідка фрагмента щелепи тварини, яка вимерла тисячі років тому, дозволить вченим ретельніше вивчити будову скелета цього супер-хижака. Подальша доля артефакту, на жаль, не відома, повідомляє видання Science Alert.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Єгипті виявили незвичайні мумії: вчені були шоковані. Стародавній Єгипет наповнений таємницями, над розгадкою яких працюють дослідники з усього світу.

Читайте також: У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки. Цей неймовірний випадок доводить той факт, що кожне людське життя насправді унікальне і неповторне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини