Головна Новини Суспільство неймовірно У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки (ВІДЕО)

Цей неймовірний випадок доводить той факт, що кожне людське життя насправді унікальне та неповторне.

26 листопада 2022, 03:15
Поділіться публікацією:








Наприкінці жовтня 2022 року на території штату Теннесі, що в США, на світ з'явилися близнюки на ім'я Лідія та Тімоті. Діти були народжені з донорських ембріонів, які заморозили в далекому 1992 році. Вони чекали "своєї години" у спеціальних контейнерах з рідким азотом при температурі - 200°С.

У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки (ВІДЕО)

Фото:freepik

Таким чином Лідія та Тімоті з'явилися на світ з ембріонів, які перебували у стані глибокої заморозки понад 30 років.

За даними Національного центру донорства ембріонів США, цей випадок вважається справді унікальним, оскільки це перший в світі підтверджений факт того, що із замороженого десятки років ембріона на світ з'явилися живонароджені немовлята.

У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки (ВІДЕО) - фото 2

"У цьому є щось приголомшливе. Мені було 5 років, коли Бог дав життя Лідії та Тімоті, і з того часу він зберігав це життя. У якомусь сенсі вони наші старші діти, хоч і наймолодші", — зазначив батько сімейства Філіп Ріджуей.

Як виявилося, у пари вже є четверо дітей віком 8, 6, 3 та 2 роки. Цікаво, що всі їхні рідні діти були зачаті, виношені та народжені природним шляхом – без допомоги ЕКО чи донорів.

Повідомляється, що ембріони були створені для анонімного подружжя за допомогою екстракорпорального запліднення. Їх заморозили 22 квітня 1992 року. На той момент Філіпу було всього 5 років і зараз він став батьком тих самих ембріонів.

У США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки (ВІДЕО) - фото 3

У 2007 році пара, для якої були створені ембріони, пожертвувала їх Національному центру донорства ембріонів у Ноксвіллі, штат Теннессі, сподіваючись, що інша пара зможе їх використати.

"Ми ніколи не думали про точну кількість дітей, яких хотіли б мати. Ми завжди вважали, що у нас буде стільки спадкоємців, скільки Бог хоче дати нам, і … коли ми почули про можливість "усиновлення" ембріонів, то ми подумали, що це саме те, що ми хотіли б зробити", — заявив журналістам Філіп.

Таким чином, дружині Філіпа фахівці зробили дві успішні пересадки і на світ з'явилися близнюки Лідія та Тімоті, а пара стала багатодітною родиною.

Раніше "Коментарі" писали про те , що вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році. Постійне використання смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів призведе до незворотних наслідків та зовнішність людини у майбутньому значно зміниться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини