Головна Новини Суспільство неймовірно Американець зловив тигрову форель рекордного розміру (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець зловив тигрову форель рекордного розміру (ФОТО)

Рибак Кайлун Петерсон зловив в озері тигрову форель вагою 11 кілограмів і встановив новий рекорд

13 липня 2021, 10:05 comments1388
Поділіться публікацією:

Американець Кайлун Петерсон став знаменитим завдяки великому улову. Чоловік вирушив на озеро Лун, розташоване в окрузі Стівенс (штат Вашингтон, США) і зловив там форель рекордного розміру.

Американець зловив тигрову форель рекордного розміру (ФОТО)

Американець зловив величезну форель / Фото: Eiko Jones Photography

Видання Spokesman повідомляє, що чоловік ще з дитинства приходить рибалити на озеро і "полює" саме за великими особинами, які водяться в цій водоймі. І ось Кайлуну посміхнулася удача. Американець розповів, що прийшов на риболовлю рано вранці й побачив, як на наживку клюнуло "щось особливе". Він витратив чимало зусиль, щоб витягти свій улов, а коли побачив форель такого великого розміру, то спочатку хотів відпустити, але риба отримала пошкодження і не змогла відплисти.

Кайлун дивився на тигрову форель і думав, що через рік вона б потягнула на рекорд, але виявилося, що вона і так досить велика, щоб його встановити. Улов американця важив 11 кілограмів, а це на 3 кілограми більше попереднього рекордсмена штату Вашингтон.

Американець зловив тигрову форель рекордного розміру (ФОТО) - фото 2

Фото: WDFW

Відзначимо, що тигрова форель — це безплідний міжродовий гібрид коричневої форелі та струмкової форелі. Даний вид можна візуально відрізнити по хвилястому тигро-подібному окрасу на тлі жовто-коричневого тіла, а також білому черевцю і коричневим плавникам.

Нагадаємо, новозеландець Аарон Стенден, вирушаючи рибалити на затоку Хікс-Бей, не підозрював, що повернеться з великим уловом, який зробить його зіркою мережі. Чоловікові вдалося зловити морського окуня, вага якого склала понад 82 кілограми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що біля берегів австралійського штату Новий Південний Уельс рибалка зловив тунця, який виявився в 4 рази більше середньої риби свого розміру. Вага улову склав 271 кілограм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини