Головна Новини Суспільство неймовірно Вага - 82 кілограми: чоловік упіймав рибу гігантських розмірів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вага - 82 кілограми: чоловік упіймав рибу гігантських розмірів (ФОТО)

Житель Нової Зеландії Аарон Стенден зловив морського окуня, вага якого склала 82,2 кілограма

25 травня 2021, 11:45 comments1045
Поділіться публікацією:

Новозеландець Аарон Стенден, вирушаючи рибалити на затоку Хікс-Бей, не підозрював, що повернеться з великим уловом, який зробить його зіркою мережі. Чоловікові вдалося зловити морського окуня, вага якого склала понад 82 кілограм.

Вага - 82 кілограми: чоловік упіймав рибу гігантських розмірів (ФОТО)

Чоловік упіймав гігантського окуня | Фото: danviet.vn

Рибак розповів, що це найбільший окунь, який йому вдавалося коли-небудь зловити й за розмірами третій представник свого виду, виловлений в затоці на північному острові Нової Зеландії за останні 15 років. Чоловік зізнався, що йому було потрібно не менше пів години, щоб побороти свою здобич і затягнути її в човен.

Вага - 82 кілограми: чоловік упіймав рибу гігантських розмірів (ФОТО) - фото 2

Повернувшись на берег Аарон Стенден офіційно зафіксував свій великий улов, а потім обробив рибу і роздав шматки гігантського морського окуня своїм друзям, знайомим і сусідам, замість того, щоб продати якомусь ресторану, як робить більшість. Але для чоловіка цей улов, як виявилося, не був найбільшим. Рибак у 2002 році витягнув з води атлантичного блакитного марліна, вага якого була 213 кілограмів.

Нагадаємо, що в Малайзії рибалці вдалося зловити за допомогою сітей великого морського окуня. Його вага склала 161 кілограм. Він продав рибу власнику одного з ресторанів, але сума залишилася в секреті, оскільки чоловіки торгувалися. Але відомо, що в сіть до рибалки потрапив квінслендський морський окунь, який є одним з найбільших дійшли до нас видів костистих риб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що рибалці з Америки Тіму Троуну пощастило на річці Чаттахучи зловити сома, вага якого досягала 50 кілограмів. Великий улов виявився найбільшим в історії американського штату Джорджія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини