Головна Новини Суспільство неймовірно У Малайзії чоловік спіймав рибу вагою 161 кг (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малайзії чоловік спіймав рибу вагою 161 кг (ФОТО)

У Малайзії чоловікові вдалося зловити в мережі морського окуня, вага якого склала 161 кілограм

20 квітня 2021, 15:20 comments1810
Поділіться публікацією:

Житель Малайзії Рахман, вирушаючи на риболовлю, і не підозрював, що стане зіркою мережі й зловить такий великий улов. В його сіті потрапив морський окунь, вага якого склала 161 кілограм.

У Малайзії чоловік спіймав рибу вагою 161 кг (ФОТО)

Чоловік упіймав величезного морського окуня (фото з відкритих джерел)

Чоловік розповів, що займається рибним промислом із 1982 року, але ще жодного разу йому не вдавалося спіймати настільки велику рибу. Як тільки він доставив її на берег, до нього підійшов один із власників ресторану і запропонував за морського окуня кругленьку суму — 12 тисяч малайзійських рінггітів (близько 3 тисяч доларів). Правда, чоловіки трохи торгувалися, тому остаточна ціна, за яку була продана гігантська риба, залишається в секреті.

Відомо, що в сіті Рахмана потрапив квінслендський морський окунь, який є одним із найбільших костистих риб, що збереглися. Його можна знайти на глибині від 1 до 100 метрів (від 3,3 до 328,1 футів). Цей вид морського окуня є високо цінною харчовою рибою і використовується як при комерційному, так і при любительському рибальстві. Окрім м'яса, у традиційній китайській медицині використовуються шкіра, жовчний міхур і шлунок.

У Малайзії чоловік спіймав рибу вагою 161 кг (ФОТО) - фото 2

Фото: The Borneo Post

Нагадаємо, що 39-річний американець Нейт Ісзак під час риболовлі на Алясці зловив великого вугра-вовка, який вразив усіх не лише своїм розміром, а й зовнішнім виглядом. Нейт розповів, що раніше зустрічав таких риб, але вони були набагато меншими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Уейну Менсфорду вдалося зловити в Кембриджширі дзеркального коропа, який важив 34 кілограми. Чоловік відразу ж зважив свій великий улов і виявилося, що він на 3,1 кілограма важчий, ніж попередній рекордсмен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини