Головна Новини Суспільство неймовірно На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО)

«Морського монстра» відпустили назад у воду

22 березня 2021, 15:45 comments1551
Поділіться публікацією:

Вирушаючи на риболовлю, 39-річний американець Нейт Ісзак навіть не підозрював, який дивовижний улов на нього чекає. Чоловік поділився фотографіями справжнього "морського чудовиська".

На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО)

Рибак зловив загадкову істоту / фото: fish.gov.ru

Відомо, що під час риболовлі на Алясці Нейт зловив великого вугра-вовка, який вразив усіх не лише своїм розміром, але і зовнішнім виглядом.

"Коли ми побачили, кого я витягнув із води, в повітрі повисло нервове мовчання", — згадує американець.

Нейт розповів, що раніше зустрічав таких риб, але вони були набагато меншими. Він акуратно підняв "морського монстра" і провів невелику фотосесію, показавши його грізний вигляд і величезну пащу. Після цього рибалка відпустив свій улов назад у воду. Нейт зазначив, що йому подобається сам процес риболовлі, а не те, скільки здобичі він принесе додому.

На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО) - фото 2
На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО) - фото 3
На Алясці рибалка зловив справжнього «морського монстра» (ФОТО) - фото 4

До слова, вугор-вовк немає жодного стосунку до вугрів, його відносять до сімейства вовчих риб. Він дійсно виглядає страхітливо, але насправді ця риба досить полохлива і не нападе на людину, якщо її не провокувати. Представники цього виду здебільшого живуть у печерах і ущелинах. Вони харчуються крабами, молюсками, морськими їжаками.

Нагадаємо, американець Дена Будрі розповів, як одного разу зловив звичайного окуня, але, заглянувши йому в рот, жахнувся, бо на нього дивилася змія. Очевидно, що вона повинна була стати вечерею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що біля берегів Індії рибалки зловили велику і рідкісну рибу, вага якої склала 900 кілограмів. Пізніше її продали за 20 тисяч рупій, що становить приблизно 273 долари США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини