Головна Новини Суспільство неймовірно Новий рекордсмен: рибалки зловили 271-кілограмового тунця (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекордсмен: рибалки зловили 271-кілограмового тунця (ФОТО)

Австралійські рибалки зловили тунця, вага якого склала 271 кілограм - він в 4 рази більше середньої риби цього виду

22 квітня 2021, 10:25 comments1248
Поділіться публікацією:

У Новому Південному Уельсі — штаті, розташованому на південному сході Австралії, рибалки похвалилися великим уловом. Чоловікам вдалося зловити великого тунця, який виявився в чотири рази більші за середню риби свого виду.

Новий рекордсмен: рибалки зловили 271-кілограмового тунця (ФОТО)

В Австралії зловили рибу вагою 271 кілограм (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє Nine News, виловлена особина важила 271 кілограм і була спіймана біля берегів австралійського штату. Тунця продали ритейлеру морепродуктів Claudio's Seafood, який поставляє продукцію в японські ресторани, але за яку суму не повідомляється.

Менеджер Сіднейського рибного ринку Ерік Пул зазначив, що спійманий тунець був в дуже хорошому стані. Як правило, такого виду риб купують вагою від 40 до 50 кілограмів, а більші улови відправляють до Японії.

Інсайдер зазначив, що цей тунець побив рекорд в Новому Південному Уельсі, до цього він належав 185-сантиметровій рибі, вага якої складала 148 кілограмів. А ось найбільший блакитний тунець, відомий вченим, був довжиною три метри та важив 450 кілограмів.

Новий рекордсмен: рибалки зловили 271-кілограмового тунця (ФОТО) - фото 2

Фото: Sydney Fish Market

Нагадаємо, що житель Малайзії Рахман став зіркою соціальних мереж завдяки своєму великому улову. Він зловив морського окуня, вага якого склала 161 кілограм. Як тільки він доставив його на берег, до нього підійшов один з власників ресторану і запропонував за морського окуня кругленьку суму — 12 тисяч малайзійських рінггітів (близько 3 тисяч доларів).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американському рибалці Тіму Троуну вдалося зловити на річці Чаттахучи дуже великого сома, вага якого досягає 50 кілограмів. Відомо, що блакитного сома можна піймати в Північній Америці. Вони виростають до 165 сантиметрів в довжину і набирають до 68 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини