Головна Новини Суспільство неймовірно Американець витрачає тисячі доларів, щоб стати «драконом» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець витрачає тисячі доларів, щоб стати «драконом» (ФОТО)

Житель США протягом 20 років перетворює себе в «дракона» і вже витратив на перевтілення майже 85 тисяч доларів

17 жовтня 2021, 23:30 comments1197
Поділіться публікацією:

60-річний чоловік Тіамат Легиан Медуза, який проживає в американському штаті Техас, став відомий завдяки своїм кардинальним змінам у зовнішності. Він протягом 20 років намагається "стати драконом".

Американець витрачає тисячі доларів, щоб стати «драконом» (ФОТО)

Тіамат Легіан Медуза / фото: instagram.com/legionthedragon

Як повідомляє видання Daily Mail, за останні роки американець витратив на свою трансформацію майже 85 тисяч доларів і не збирається зупинятися. Фрік-манекенник розповідає, що він наполовину людина, а наполовину — дракон. Все тіло Тіамата покрито татуюваннями, за останні 20 років він пережив кілька операцій, зокрема розрізав язик на дві частини, зробив кастрацію, переробив форму носа і видалив вуха.

Ідея "перевтілення" прийшла до нього ще в 80-х роках, коли йому приснився сон, що його покусали отруйні змії. Американець впевнений, що це і стало причиною того, що він перетворюється в "рептилоїда". Через 10 років у Тіамата діагностували ВІЛ, і він активно зайнявся модифікацією свого тіла, вважаючи, що втрачати йому нічого і від життя потрібно брати все.

Чоловік в майбутньому збирається зробити операцію з повного видалення статевого органу, щоб стати першим безстатевим драконом на планеті. Ще американець планує повністю видалити себе зуби й вставити імпланти рогів.

До слова, попри страшну зовнішність, чоловік не втрачає надії зустріти свою другу половинку.

Американець витрачає тисячі доларів, щоб стати «драконом» (ФОТО) - фото 2

Фото: instagram.com/legionthedragon

Нагадаємо, що аргентинець Луїс Падрос переніс понад 30 пластичних операцій, щоб "перетворитися" в ельфа. Стати схожим на казкового персонажа чоловік вирішив ще в підлітковому віці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що француз Ентоні Лоффредо видалив себе ніс і губу, щоб стати схожим на інопланетянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини