Головна Новини Суспільство Приколи Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО)

Бренд Loewe, який відомий своїми шикарними шкіряними речами, аксесуарами та парфумерією, останнім часом почав займатися виробництвом ароматичних свічок для осель.

10 грудня 2022, 06:45 comments1114
Поділіться публікацією:

Відомий іспанський бренд Loewe створив нову ароматичну свічку, яка має аромат огірка. Про це повідомляється на офіційній сторінці модного будинку в соціальних мережах.

Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО)

Свічка/ Фото з відкритих джерел

Над створенням аромату креативний директор Loewe працював разом із штатним парфумером бренду. Свічка з новим ароматом виготовлена з натурального воску і вміщена всередину керамічної склянки блідо-зеленого кольору. Аромат нового "шедевра", як запевняють представники бренду, має "нотки м'ятної свіжості" та пахне "бадьорістю".

Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО) - фото 2

Варто зазначити, що свічка із запахом огірка увійшла до широкої лінійки інших ароматів, які були натхненні поширеними овочами та травами. Так, у рамках колекції іспанський бренд Loewe вже випустив ароматичні свічки із запахами марихуани, буряків, жимолості, томатів, ялівцю, кінзи, гороху, орегано, плюща та кипарисових шишок.

Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО) - фото 3

Вся колекція свічок випускається в оригінальних керамічних склянках, виконаних у формі грецьких келихів для вина.

Для довідки: Loewe - це відомий іспанський модний будинок, який спеціалізується на шкіряних виробах, одязі, аксесуарах, декорі для дому та парфумерії. Заснований він був у 1846 році. Loewe є одним із найстаріших і найбільших модних будинків у світі. Розкішним товарам від Loewe віддають перевагу багато світових зірок.

Раніше "Коментарі" писали про те, як зробити свічку тривалого горіння за п'ять хвилин (ВІДЕО) . Нас із вами чекає довга та важка зима, до якої кожен українець готується за своїм.

Читайте також: Як зробити свічку тривалого горіння з картоплі (ВІДЕО) . Свічка з картоплі та соняшникової олії не вимагатиме від вас значних витрат та спеціальних навичок.

Відомий бренд продає свічки із шокуючими запахами (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини