Головна Новини Суспільство Приколи Пасажир забув у потязі валізу з великою сумою грошей: хто став її новим власником
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажир забув у потязі валізу з великою сумою грошей: хто став її новим власником

Ця історія доводить, що в сучасному світі є чесні і порядні люди

30 грудня 2020, 15:27
Поділіться публікацією:

У вагоні поїзда Рахів — Харків пасажир забув валізу, в якій, як з'ясувалося потім, була значна сума грошей. Провідник поїзда знайшов загублену річ і повернув її власнику, передає ТСН.

Пасажир забув у потязі валізу з великою сумою грошей: хто став її новим власником

Пасажир забув у потязі валізу з великою сумою грошей. Фото: unsplash

Про цю історію на своїй сторінці в соціальних мережах написав керівник з комунікацій та клієнтського маркетингу пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Шевченко.

"Буквально вчора провідник поїзда Рахів — Харків знайшов і повернув пасажиру забуту у вагоні валізу з 19 тисячами доларів, а це могла б бути рекордна виручка за продаж чаю", — повідомив Шевченко.

Користувачі в коментарях почали жартувати на цю тему. Мовляв, провідник просто був не в курсі, що насправді знаходилося у валізі, а то залишив би її собі. Також в коментарях під публікацією люди пишуть, що б і їм повернули раніше втрачені гаманці.

Варто додати, що "Укрзалізниця" перед новорічними святами знову запустила ряд поїздів, а також призначила додаткові напрямки. Плюс, збільшилася періодичність курсування поїздів і продовжили маршрути.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що втрачали в метрополітені у 2020 році. Прес-секретар Київського метрополітену Наталка Макогон розповіла про те, що за 2020 рік в бюро знахідок підземки потрапило понад 180 різних предметів, гаджетів, аксесуарів і навіть побутова техніка.
"Згідно зі статистикою, на кількість втрат впливає пору року і погода. В осінньо-зимовий період найчастіше пасажири забувають шарфи, рукавички, шапки, парасольки, окуляри, рюкзаки та сумочки", — розповідає вона.
Наталка Макогон також стверджує, що за втраченими речами повертається тільки третя частина тих, хто щось забув у метрополітені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини