Головна Новини Суспільство Приколи Папуга-маніяк: в Австралії какаду намагався вбити перехожих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Папуга-маніяк: в Австралії какаду намагався вбити перехожих (ВІДЕО)

Какаду мають дуже високі інтелектуальні здібності і легко навчаються різним командам. Однак саме ці пернаті дуже примхливі та злопам'ятні.

8 грудня 2022, 01:15 comments1774
Поділіться публікацією:








Незвичайний інцидент стався днями в Мельбурні, що в Австралії. Так, серед білого дня досить великий папуга какаду раптово почав поводитися дуже дивно — він заходився скидати з балкона багатоповерхової будівлі важкі горщики з квітами.

Папуга-маніяк: в Австралії какаду намагався вбити перехожих (ВІДЕО)

Какаду/ Фото з відкритих джерел

Вазони, які він діставав з піддонів своїм потужним дзьобом і жбурляв униз, летіли просто на жвавий тротуар, яким у цей момент проходили люди. Лише завдяки щасливому випадку ніхто не постраждав.

Какаду скинув із досить великої висоти понад чотири горщики з рослинами. Чому папуга вирішив жбурляти на голови людей вазони – залишається загадкою.

Варто зазначити, що саме какаду дуже прив'язуються до людини, яка піклується про них і приділяє їм багато уваги.

Хоча вони не мають великих здібностей до розмов, їх можна навчити вимовляти кілька десятків слів і навіть невеликі фрази, а також копіювати найрізноманітніші звуки.

Оскільки какаду мають дуже високі інтелектуальні здібності, вони легко навчаються різним командам і трюкам. Дуже здатні до відкриття замків і затворів, маніпулювання різними предметами. Можуть робити різноманітні кумедні рухи, виявляють неабиякий артистизм у цирках.

Свою незадоволеність висловлюють неприємними криками. При цьому вони можуть бути дуже примхливими та злопам'ятними.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО). Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти.

Читайте також: У Монголії виявлено новий унікальний вид динозаврів (ФОТО). Вчені провели всебічний аналіз структури скелета вимерлої рептилії і дійшли приголомшливих висновків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини