Головна Новини Суспільство права людини Путін розповів про своє ставлення до ЛГБТ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про своє ставлення до ЛГБТ

Під час відвідин Санкт-Петербурзького міжнародного культурного форуму Путін зробив неочікувану заяву

17 листопада 2023, 22:39
Поділіться публікацією:

Представники ЛГБТ не повинні випинати свою сексуальну приналежність, але й шельмувати їх не варто – вони "також частина суспільства". Таку заяву зробив президент Росії Володимир Путін під час відвідування, на думку багатьох, самого західного та ліберального міста РФ – Санкт-Петербурга. Про це повідомляють "Коментарі".

Путін розповів про своє ставлення до ЛГБТ

Веселковий прапор -

– Ці теми та ці люди мають право на те, щоб вигравати (конкурси – ред.), показувати, розповідати, бо це теж частина суспільства, – заявив Путін. – Це теж те, чим живуть люди. Погано якщо лише вони (представники ЛГБТ – ред.) виграють будь-які конкурси. Ось це ні до чого.

Крім цього, під час Санкт-Петербурзького міжнародного культурного форуму Путін висловився про майбутнє "вікна до Європи", яким деякі метафорично називають північну столицю Росії та загалом прозахідний курс перетворень, започаткований російським імператором Петром І. Нинішній глава РФ пообіцяв, що закривати "вікно до Європи", прорубане Петром І, в Росії не будуть, але можуть його трохи "прикрити", якщо "дутиме".

Тим часом, Польща розвиває армію: як зросте її чисельність уже цього року. На тлі російської агресії в Україні Польща вирішила збільшити чисельність своєї армії.

П'яні окупанти лякають гауляйтерів Мелітополя. В окупованому Мелітополі так звана "влада" боїться алкоголізму в лавах російських загарбників.

А, за інформацією Reuters, ЄС заборонить російські алмази. Єврокомісія пропонує заборонити імпорт російських алмазів та ювелірних виробів із діамантами з початку 2024 року в рамках 12-го пакету санкцій, покликаного обмежити здатність путінського режиму фінансувати вторгнення в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини