Головна Новини Суспільство права людини Польща закрила пункт пропуску на кордоні з Україною: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща закрила пункт пропуску на кордоні з Україною: причина

Чому Польща закрила пункт пропуску з України

сьогодні, 10:49
Поділіться публікацією:

Польська сторона збільшує кількість обмежень при перетині кордону з боку України. Повідомляють про тимчасове закриття пункту пропуску. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Польща закрила пункт пропуску на кордоні з Україною: причина

Кордон. Ілюстративне фото

“Увага, пункт перетину на кордоні з Польщею “Нижанковичі-Мальховіце” тимчасово припиняє роботу. За інформацією від польської сторони, здійснення прикордонно-митного оформлення припиняється з 00:00 30 вересня 2024 року”, — йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби. 

Також прикордонники зазначили, що за попередньою інформацією, будівництво майбутнього пункту пропуску “Нижанковичі-Мальховіце” планують завершити цьогоріч.

До громадян звернулися з проханням врахувати дану інформацію та обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Нагадаємо, що раніше польська сторона ввела обмеження на інших пунктах пропуску у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Польська сторона попередила про обмеження руху транспорту на пункті пропуску “Корчова-Краківець” та “Медика – Шегині”. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу кордону з Польщею прикордонними виявили великий схрон зброї. Зброя пролежала у схроні понад 100 років — від часів І Світової війни. Яку зброю виявили у схроні — дивіться за посиланням.

Нагадаємо, що прикордонники Львівського загону в автомобілі, який прямував на виїзд з України, виявили скрипку. Скрипка може бути оригінальним інструментом, виготовленим італійським майстром Антоніо Страдіварі. Цей інструмент вирізняється особливою чистотою звучання й неабияк цінується у світі. Фото інструменту можна переглянути за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини