Головна Новини Суспільство права людини Польща обмежить пропуск українців через кордон: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща обмежить пропуск українців через кордон: причина

Причини обмеження пропуску через кордон

13 вересня 2024, 17:20 comments1568
Поділіться публікацією:

Польська сторона попередила, що очікувати пропуску через кордон потрібно буде довше. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Польща обмежить пропуск українців через кордон: причина

Пункт пропуску. Фото ДПСУ

“До уваги громадян, які перетинають кордон у пункті пропуску “Медика – Шегині”. Як повідомляє польська сторона, у пункті пропуску "Медика" розпочались роботи з відновлення лакофарбового покриття металоконструкції одного із навісів, які, попередньо, триватимуть до 12 листопада 2024 року”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією польської сторони, така ситуація це може спричинити ускладнення руху та триваліший час очікування на напрямку руху для легкових транспортних засобів.

У Держприкордонслужбі звернулися до громадян з проханням врахувати інформацію та, за можливості, обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Нагадаємо, що Польща засмутила українців. Українським захисникам досі не вистачає боєприпасів. Ініціатива Чехії щодо закупівлі боєприпасів стала дуже важливою і потрібна для України. До неї приєдналося майже два десятки країн, але не всі з них надали кошти. Як виявилось, серед таких найближчий партнер України – Польща. Чому Польща затримує фінансування чеської ініціативи, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що питання щодо формування Українського добровольчого легіону в Польщі поки не вирішено. Зараз не йдеться не тільки про посилення українського війська громадянами за кордоном, а й навіть про тренування їх на теренах сусідньої країни. Бо ж охочих практично немає. Детальніше читайте тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини